Natisni to stran
16.12.2017

Na dogodku »Ključni kadrovski izzivi elektroindustrije v Sloveniji« predstavljene pozitivne izkušnje sodelovanja v Kompetenčnem centru KOC EEI 4.0

Na dogodku »Ključni kadrovski izzivi elektroindustrije v Sloveniji« dne 14.12.2017 na GZS, Ljubljana so predstavniki partnerjev GorenjaIskre in podjetja Elvez predstavili, kako izvajajo usposabljanja v panožnih podjetjih in katere prednosti jim usposabljanja prinašajo.

Povabljeni predstavniki partnerskih podjetij Iskra, Gorenje, Elvez so izpostavili pozitivne izkušnje iz sodelovanja v KOC EEI 4.0 in njihove ključne izzive v izvedbi usposabljanj glede na strategijo partnerja po potrebnih izboljšavah v znanju že zaposlenih kadrov.

Center RS za poklicno izobraževanje je bil vabljen z namenom pridobivanja podpore prisotnih vodilnih kadrov ob reviziji poklicnih standardov elektrotehnike, ki se izvaja v 2017/18 in pri kateri sodeluje tudi KOC EEI 4.0 s svojo delovno skupino za NPK.  

Ob času trajanja dogodka, je bilo na ravni kompetenčnega centra KOC EEI 4.0 izvedenih 122 usposabljanj, ki so vključila 913 zaposlenih, ki so tako izboljševali svoje kompetence in znanja v podporo odličnosti poslovanja podjetij.