SYeNERGY HEKATON – TEHNIČNI IZZIV: "Meritev porabe energije in vode v pralnem stroju ter uporabniku prijazen način predstavitve podatkov"

15.06.2021 - 02.07.2021 -

Vse ljubitelje tehničnih izzivov, IT strokovnjake, elektrotehnike, mehatronike, strojnike vabimo k reševanju tehničnega izziva na temo meritve porabe energije in vode v pralnem stroju ter uporabniku prijazen način predstavitve podatkov v okviru virtualnega hekatona SYeNERGY.

Podjetje HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.), eno izmed vodilnih evropskih proizvajalcev izdelkov za dom, je za vas pripravilo izziv, kjer boste lahko sodelovali pri razvoju pametnega pralnega stroja, hkrati pa reševati tudi izzive večje ekološke ozaveščenosti.

Izziv poteka od 15.06.2021 dalje. Rok za rešitve je petek, 2. julija 2021. Z zmagovalno rešitvijo si lahko prislužite enkratno  nagrado 3.000 € neto.

Reševanje izziva poteka znotraj prvega SYeNERGY HEKATONA v organizaciji MojeDelo.com, TECES in podjetjema DOMEL d.o.o. ter HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.) v skupnem nagradnem skladu 6.000 € neto.

Kako sodelovati?

Za sodelovanje v reševanju izziva se je potrebno prijaviti v platformo Ideascale na naslovu https://mojedelo.ideascaleapp.eu, ki je bila razvita posebej za takšne dogodke. Po izvedbi registracije boste lahko dostopali do vseh podrobnosti izziva in imeli možnost oddati svojo rešitev.

V primeru, da računa na portalu Mojedelo.com še nimate, ustvarite novega ter sledite navodilom.

Več o izzivu

Podjetje HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.), d.o.o. vas je izzval z nalogo, kjer boste lahko sodelovali pri razvoju pametnih aparatov ter dvigu ekološke ozaveščenosti. Ozaveščanje uporabnikov gospodinjskih aparatov o omejenosti resursev postaja vedno bolj pomembno. Zato je tudi želja, da bi pralni stroj, ki postaja dnevni porabnik energije in vode, končnim uporabnikom omogočal tudi vedno več informacij o porabi njihovih pralnih naprav.

Optimizacija stroškov je tudi del večje ekološke naravnanosti. Tako boste lahko pomagali končnim uporabnikom, da na razumljiv način preverijo porabo energije in vode njihovega pralnega stroja. Reševanje izziva zajema multidisciplinarno znanje in iskanje najbolj optimalnih načinov predstavitve kompleksnih informacij, ki so razumljivi končnim uporabnikom pralnih in sušilnih strojev.

Ves čas izziva vam bo na razpolago tudi strokovnjak iz podjetja, ki bo odgovarjal na vaša vsebinska vprašanja glede nalog. Vsa vprašanja mu lahko postavite preko platforme.

Več o podjetju HISENSE EUROPE GROUP

Podjetje HISENSE EUROPE GROUP (GORENJE d.o.o.) je eno izmed vodilnih evropskih proizvajalcev izdelkov za dom s 70-letno tradicijo. Krovni globalni blagovni znamki (Gorenje ter premijska blagovna znamka Asko) ter šest lokalnih blagovnih znamk so zasnovane tako, da tehnološko dovršeni, inovativni, energetsko učinkoviti in vrhunsko oblikovani aparati za dom uporabnikom po vsem svetu ponujajo preprosto, intuitivno uporabniško izkušnjo in jim olajšujejo življenje.

Od leta 2018 je Gorenje del kitajske skupine Hisense, ki je z več kot 18 milijardami evrov letnih prihodkov in 80.000 zaposlenimi eden vodilnih svetovnih proizvajalcev elektronike in gospodinjskih aparatov. Tako je podjetje postalo eden od redkih globalnih ponudnikov, ki ima v svojem portfelju popoln nabor izdelkov za dom - od velikih in malih gospodinjskih aparatov do zabavne elektronike in mobilnih telefonov. 

GORENJE d.o.o. je razvojno in sodelovanju lokalno pozitivno naravnano podjetje, kar izkazuje tudi z vključevanjem v raznovrstna slovenska razvojna partnerstva. Je tudi prepoznaven član razvojnega partnerstev SRIP Pametne stavbe in dom pod vsebinskim okriljem TECES-a.

O SYeNERGY HEKATONU

Prvi SYeNERGY HEKATON poteka v organizaciji TECES in Mojedelo.com ter partnerjema dveh izzivov, to sta podjetji DOMEL d.o.o. ter HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.).

SYeNERGY HEKATON je spletni dogodek, na katerem strokovno podkovani udeleženci rešujejo določen izziv, ki ga podjetje posebej pripravi prav za to priložnost. Na ta način podjetje pridobi: inovativne in kreativne rešitve na zastavljen izziv, CV-jev udeležencev (reševalcev izziva), vpogled v način razmišljanja in dela reševalcev, ob vsem tem pa še krepi svojo blagovno znamko.

Reševalci dobijo enkratno možnost sodelovanja in pogovora s predstavniki podjetij, dodatno možnost zaposlitve ali v primeru zmagovalne rešitve tudi nagrado za svojo rešitev.

SYeNERGY HEKATON je partnerska storitev TECES in portala MojeDelo.com. Razvili smo jo v podporo podjetjem pri iskanju rešitev za kadrovske in strokovne izzive.

Če vas zanima kaj več o SYeNERGY HEKATON in posebni ponudbi, ki smo jo pripravili za vas, si lahko preberete tukaj ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali poiskati najbolj optimalno rešitev za vaše izzive.

Dodatne informacije

Dodatne informacije na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .:. ? Irena IVANUŠ .:. ? +386 2 333 13 54 .:. +386 40 900 728

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 15.06.2021
Zaključek dogodka 02.07.2021 23:55
Cena Brezplačno

Objave

 • »Na področju komponent smo igralci na globalnem merilu – z motorji, s komponentami za električne stroje in močnostnimi pretvorniki, se znamo umestiti v praktično čisto vse globalne vrednostne verige. Smo igralci pri velikih globalnih znamkah. Partnerji Preberite več
  mag. Matjaž Čemažar Predsednik uprave Domel Holding d.d. in predsednik Sveta zavoda TECES, član Upravnega odbora SRIP PSiDL
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.