Mednarodna konferenca SZE 2020: Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu

Bomo objavili

Spoštovani,
trenutne nestabilne razmere zaradi koronavirusa nas postavljajo pred vrsto izzivov in prilagoditev, zato smo se v Slovenskem združenju za energetiko (SZE) in TECES-u odločili, da letos načrtovano Mednarodno konferenco SZE 2020 v celoti prestavimo v leto 2021, na pomladni čas.

Glavna tema Mednarodne konference SZE v letu 2021 ostaja enaka: Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu. Obravnavane bodo energetske teme prihodnosti pametnih stavb in doma v urbanem okolju, podprto z digitalizacijo ter prikazom vloge človeka v takšnem okolju. Točen termin mednarodne konference bo znan naknadno.

V TECESu pa že snujemo nove dogodke, s katerimi vas bomo podprli v teh negotovih časih. Septembra 2020 načrtujemo ONLINE B2B matching dogodek na temo »Oskrba in raba energije ter upravljanje pametnih stavb«. 

Supported by TECES EN


Program konference

Oskrba z energijo in raba energije v vsakdanjem življenju sta postali eden izmed veletrendov razvoja. Integracija ustreznih rešitev v pametno stavbo in dom omogoča trajnostno, uporabniku prijazno okolje, ki je hkrati povezljivo in energijsko samozadostno.

Pri načrtovanju pametne stavbe in doma pa je pomembno predvsem zavedanje, komu so namenjene. Torej središče vsega je zadovoljevanje potreb uporabnika s prioritetnim poudarkom na energetski učinkovitosti.

Integracija rešitev in medsebojna povezljivost pametnih naprav in sistemov, aktivnega upravljanja pametnih stavb ter rešitev oskrbe z energijo zahteva od proizvajalcev in ponudnikov rešitev obvladovanje vedno bolj kompleksnih in bolj povezanih rešitev.

Za vključene predstavlja to svojevrstni izziv, saj se s tem ustvarjajo nove priložnosti za razvoj novih rešitev, poslovnih modelov in ustvarjanje sinergij. To predstavlja velik razvojni in inovacijski potencial za člane obeh združenj, kar je tudi skupni cilj združevanja aktivnosti SZE in TECES / SRIP PSiDL.


Konferenca bo združila domače in tuje strokovnjake, zato bo odlična priložnost za izmenjavo mnenj, delitev primerov dobrih praks ter vzpostavitev novih poslovnih možnosti. Vljudno vabljeni.

Več o dogodku, oddaji prispevkov in uradne prijave na uradni spletni strani konference.

Poglejte tudi


Posebna ponudba za člane TECES / SRIP PSiDL

Člani TECES  in SRIP PSiDL bodo imeli možnost ugodnejše udeležbe na dogodku kot udeleženec ali kot sponzor. Podrobne informacije v prihodnosti. 

V primeru interesa sodelovanja na dogodku pod okriljem TECES / SRIP PSiDL se prijavite kor interesent. V čim krajšem času vas bomo kontaktirali.

Dodatne informacije

V primeru interesa sodelovanja na dogodku in morebitnih posebnih želja ali za dodatne informacije o možnostih vaše udeležbe ali koriščenja vseh ugodnosti na dogodku kot član TECES / PSiDL nas kontaktirajte na TECES:

  • Irena Ivanuš, +386 2 333 13 54, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka Bomo objavili
Cena možnost znižanja stroška udeležbe / sponzorstva za člane TECES / SRIP PSiDL
Lokacija Hotel Bernardin, Portorož
Priloge 2021-pomlad-prestavitev-konference-SZE-SI.jpg