Webinar: Digitalna transformacija ter mentorstvo

Vabimo vas na strokovni webinar »Digitalna transformacija ter mentorstvo«, ki ga organizirata SRIP PSiDL ter GZS Združenje lesne in pohištvene industrije. Dogodek bo v četrtek, 25. 3. 2021, med 12.30 in 14. uro.

Webinar vam bo ponudil vpogled v dober pristop k izvedbi digitalne transformacije, možni pomoči na tej poti ter možnosti sofinanciranja.

Dogodek je za člane SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo brezplačen, za člane GZS ZLPI ter Lesarskega grozda 25 EUR/osebo, za ostale pa 50 EUR/osebo.


Izhodišča

Digitalna transformacija je sistemska vpeljava inovativnih strategij, ki s pomočjo novih IT tehnologij izboljšajo kupčevo izkušnjo in s tem posledično spremenijo obstoječe poslovne modele in pridobijo (dolgoročno) konkurenčno prednost za podjetje. Zgolj digitalizacija obstoječih storitev/procesov ni digitalna transformacija, je pa običajno vsaj zametek.

Digitalne veščine so pri tem ključnega pomena, da podjetje v celoti izkoristi potencial digitalnih tehnologij, pri čemer pa poglavitno vlogo igra dobro zastavljena strategija digitalne preobrazbe in uspešno izvedeni digitalni projekti, kot na primer e-poslovanje s poslovnimi partnerji, ustvarjanje novih digitalnih produktov, storitev in poslovnih modelov ter ne nazadnje sodobnih in agilnih konceptov poslovanja in inoviranja.

Delavnica vam bo ponudila vpogled v dober pristop k izvedbi digitalne transformacije, možni pomoči na tej poti ter možnosti sofinanciranja.

Vsebina

  1. Digitalna strategija – mentorstvo od priprave do izvedbe (Aleš Štempihar, IIBA)
  2. Digitalne kompetence in digitalna kultura (Janez Žezlina, strokovnjak za kompetence)
  3. Procesni in vsebinski vidik priprave vloge za razpis P4D digitalna transformacija, vavčerji SPS in druge možnosti za sofinanciranje digitalizacije (Katja Mohar, DIHS in Aleš Štempihar, IIBA)

Prijava

Udeležbo sporočite najkasneje do 19.3.2021 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da vam pošljemo povezavo.

Cena

Delavnica je za člane SRIP PSiDL brezplačna, za člane GZS ZLPI ali Lesarskega grozda 25 EUR/osebo, za ostale pa 50 EUR/osebo. Račun prejmete po delavnici na osnovi zabeležene prisotnosti na virtualni delavnici.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 25.03.2021 12:30
Zaključek dogodka 25.03.2021 14:00
Cena Delavnica je za člane SRIP PSiDL brezplačna, za člane GZS ZLPI ter Lesarskega grozda 25 EUR/osebo, za ostale pa 50 EUR/osebo.
Lokacija spletni dogodek

Načrt lokacije

Objave


logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.